ZZP'ers

Bijna twee op de vijf huishoudens in Nederland (37%) heeft te maken met betalingsachterstanden. Is uw inkomstenstroom niet stabiel en voorspelbaar of anders dan verwacht, dan hoort u als ZZP'er wellicht bij die 37%. Wilt u meer rust en overzicht in uw terugkerende uitgaven en bent u op zoek naar hulp?

Kampus bewindvoering biedt u deze hulp en denkt graag met u mee. Wij bieden een budgetscreening aan waarbij inzicht in de financiële privésituatie ontstaat. Wij nodigen u uit om direct een afspraak te maken via onze afspraakplanner.

Afhankelijk van de uitkomst kan een vervolgtraject worden bepaald. Hierbij kunt u denken aan de preventieve werking van een periodiek terugkerende budgetscreening. Ook kan Kampus bewindvoering budgetbeheer aanbieden.

Zakelijk

Is uw zakelijke administratie met de bijbehorende belastingaangiften iets waar u liever zo weinig mogelijk aandacht aan besteedt of wilt u leren dit zelf zo efficiënt mogelijk aan te pakken, dan kan Kampus bewindvoering u hierbij van dienst zijn. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van boekhouden, omzetbelasting en inkomstenbelasting. Ook voor specifieke fiscale vraagstukken bent u bij ons aan het juiste adres.