Werkgevers

Bijna twee op de vijf huishoudens in Nederland (37%) heeft te maken met betalingsachterstanden. 79% van de bedrijven heeft werknemers met financiële problemen. Bent u zich bewust dat deze problemen effect hebben op uw onderneming?

De productiviteit van werknemers daalt met wel 20% en een op de zes gevallen van ziekteverzuim heeft te maken met de financiële problemen. In een concurrerende markt heeft u optimaal presterende werknemers nodig. Werknemers kunnen alleen volledig productief zijn als zij zich goed voelen. Wilt u financiële hulp bieden aan uw werknemers en er zelf ook voordeel van hebben?

Kampus bewindvoering biedt u deze hulp en denkt graag met u mee. U biedt uw werknemers kostenloos een periodiek terugkerende budgetscreening aan waarbij inzicht in de financiële situatie ontstaat. Wat goed is voor uw werknemers is goed voor uw bedrijf. U zult zien dat uw werknemers productiever worden, meer gemotiveerd raken en dat het verzuim afneemt. Werknemers met financiële problemen zijn gemiddeld negen dagen per jaar meer afwezig. Een verzuimdag kost u aanzienlijk meer dan een budgetscreening. Financiële rust bij uw werknemers levert u dus al snel geld op.

Afhankelijk van de uitkomst kan per werknemer een vervolgtraject worden bepaald. Kampus bewindvoering biedt budgetbeheer en bewindvoering aan.

Wij lichten onze dienstverlening graag toe in een persoonlijk gesprek. U kunt hiervoor direct een afspraak maken via onze afspraakplanner.