Familie en hulpverleners

Bijna twee op de vijf huishoudens in Nederland (37%) heeft te maken met betalingsachterstanden. Een groot deel (15,7%) behoort tot de onzichtbare schuldenaren: huishoudens met risicovolle of problematische schulden die geen gebruik maken van formele schuldhulpverlening. Dat zijn bijna 1,2 miljoen huishoudens. Heeft u (het vermoeden van) deze huishoudens in uw omgeving en bent u op zoek naar hulp?

Kampus bewindvoering biedt u deze hulp en denkt graag met u mee. Wij bieden in eerste instantie een budgetscreening aan waarbij inzicht in de financiële situatie ontstaat. Wij nodigen u hiervoor uit om direct een afspraak te maken via onze afspraakplanner. Heeft u liever dat wij u of de persoon in kwestie eerst bellen, laat dan een bericht achter in de chat of via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afhankelijk van de uitkomst kan een vervolgtraject worden bepaald. Hierbij kunt u denken aan de preventieve werking van een periodiek terugkerende budgetscreening. Ook kan Kampus bewindvoering budgetbeheer of bewindvoering aanbieden.